Alle beelden, video’s en logo’s op deze pagina mogen uitsluitend voor mediapublicaties vrij van rechten worden gebruikt. De beelden, video’s en logo’s mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Voor vragen kun je contact opnemen via marktplaats@bijlpr.nl.

Homepage Desktop
App schermen
Ons verhaal
Marktplaats Algemeen
Ons hoofdlogo.
Ons partnerlogo.
Annemarie Buitelaar

Chief Executive Officer
Marktplaats en 2dehands/2ememain.be

In dienst sinds: 2009

Als CEO van Marktplaats en 2dehands.be is Annemarie Buitelaar verantwoordelijk voor alle activiteiten van de Adevinta classifieds platforms in de Benelux. In haar rol richt zij zich op het verder verbeteren van het succes van de ruim 11 miljoen maandelijkse gebruikers van de handelsplatforms. Belangrijke speerpunten hierbij zijn, trust en safety, duurzaamheid en inclusiviteit. Annemarie’s loopbaan startte in de telecomsector bij KPN waar zij onder meer leiding gaf aan SIMYO in België. In 2009 maakte zij de overstap naar de online classifieds wereld.

Gregory Kukolj

Chief Marketing Officer
Marktplaats en 2dehands/2ememain.be

In dienst sinds: 2020

Gregory Kukolj geeft leiding aan alle marketingactiviteiten van Marktplaats. Hij is verantwoordelijk voor het voortbouwen op het sterke Marktplaats merk, en helpt gebruikers de voordelen te begrijpen van Marktplaats’ authentieke benadering van online handel. Greg heeft meer dan 20 jaar marketing- en managementervaring. Hij werkte bij Sony, Heineken en meest recent als Global Precision Marketing Director bij Booking.com. Greg woont in Haarlem met zijn familie en heeft een Master diploma van de Bordeaux Business School.

Martijn van Geelen

Director Commercial Business
Marktplaats en 2dehands/2ememain.be

In dienst sinds: 2016

Martijn van Geelen is Director Commercial Business binnen Marktplaats en nu ruim vijf jaar werkzaam binnen de organisatie. In zijn rol is hij onder meer verantwoordelijk voor de samenwerking met adverteerders en professionele verkopers op de populaire online handelplaats. Martijn heeft ruim twintig jaar directie-ervaring bij diverse technologiebedrijven, waaronder CLIQ Digital, GrumblMedia en Blinck. Meest recentelijk werkte hij als Managing Director bij Wingman Mobile.

Tobias Klatt

Chief Financial Officer
Marktplaats en 2dehands/2ememain.be

In dienst sinds: 2019

Tobias Klatt is nu bijna twee jaar financieel directeur van Marktplaats en 2dehands.be. Eerder werkte hij ruim vier jaar als Head of Finance and Analytics voor eBay. Tobias heeft ruim tien jaar financiële ervaring en werkte naast eBay in diverse financiële functies voor surplex GmbH, de University of Jena en Axel Springer SE. Hij genoot zijn opleiding aan de Georg-August-Universität Göttingen in Duitsland.

Loren Monteiro

Chief Product Officer
Marktplaats en 2dehands/2ememain.be

In dienst sinds: 2022

Loren Monteiro is Chief Product Officer van Marktplaats en 2dehands.be en leidt alle productactiviteiten in het bedrijf. Dit doet ze door te focussen op product, data, UX en klantervaring. Zo is ze verantwoordelijk voor het creëren van een product gedreven cultuur, effectieve productstrategieën met focus op de gebruikerservaring, bedrijfsontwikkeling en het bouwen van een schaalbare organisatie. In ruim veertien jaar heeft ze voor verschillende sectoren gewerkt, van micro-mobiliteit tot financiële en retailbedrijven zoals Tembici, Youse, OLX en Farfetch.

Ronald van Rijn

Chief Technical Officer
Marktplaats en 2dehands/2ememain.be

In dienst sinds: 2021

Ronald van Rijn werkt sinds oktober 2021 als Chief Technical Officer bij Marktplaats. Eerder werkte hij al bij Marktplaats, van 2014 tot 2018. Van 2020 tot 2021 werkte hij bij Adevinta.
Met ruim twintig jaar technologie ervaring is de huidige CTO van Marktplaats verantwoordelijk voor het technische team: van de onderliggende infrastructuur tot aan web en app development. Met zijn team houdt hij het platform in de lucht en breidt hij het constant uit met nieuwe functionaliteiten. Van Rijn werkte eerder ook nog voor ING, KLM en Nike.

Maaike Veeling

Head of Communications
Marktplaats en 2dehands/2ememain.be

In dienst sinds: 2020

Contact opnemen.

Voor persvragen neem je contact op met:

PR-bureau Bijl PR