Automotive

Marktplaats Auto’s uitgeroepen tot Website van het Jaar 2011

By 11 november 2011januari 30th, 2015No Comments

De website Marktplaats Auto’s is gisteravond uitgeroepen tot populairste ‘Website van het Jaar 2011’ in de categorie ‘Automotive’. De door MetrixLab en Emerce georganiseerde Website van het Jaar-verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement. Er kon in totaal in 22 categorieën worden gestemd.

“We zijn enorm blij met deze award”, vertelt Remco Armee, hoofd Automotive van Marktplaats.nl. “De uitverkiezing laat zien dat de gebruikers hun weg op de site weten te vinden en weten te waarderen. Met ons diverse aanbod aan auto’s op Marktplaats, van zowel particulieren als dealers, willen we deze gebruikers nu en in de toekomst zo goed mogelijk blijven bedienen”.

Marktplaats.nl elk jaar in de prijzen
Marktplaats.nl is vanaf 2004 elk jaar in de prijzen gevallen bij de ‘Website van het Jaar’-verkiezing in verschillende categorieën, zoals ‘e-commerce’, ‘e-commerce en veilingsites’, populairste shoppingsite en populairste auto- en vervoersite.

Meer dan 730.000 mensen hebben in de periode 19 september t/m 28 oktober hun stem uitgebracht via de websitevanhetjaar.nl. Zij hadden keuze uit 22 categorieën en konden hun favoriet beoordelen op inhoud, navigatie en ontwerp. De website met de hoogste kwaliteitsscore won de award voor Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website ging naar de site met de meeste stemmen.

Eerdere persberichten over Marktplaats Auto’s:

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.