Automotive

Jeroen Kamer Key Account Manager Automotive bij Marktplaats Auto’s

By 16 november 2011januari 30th, 2015No Comments

Jeroen Kamer is de nieuwe Key Account Manager Automotive van Marktplaats Auto’s. Kamer gaat in deze nieuwe functie de grote(re) dealers helpen met het effectiever werven van klanten. Bovendien biedt hij hen ondersteuning bij het succesvol inzetten van internet in het algemeen en voor Marktplaats Auto’s in het bijzonder. Jeroen Kamer was eerder werkzaam als Key Account Manager/Consultant bij AUTODATA Nederland BV en als Sales Used Cars bij Sanato Autogroep.

“Veel dealers worstelen met de vraag hoe ze hun vindbaarheid op internet kunnen vergroten”, weet Kamer. “Ik ga ze helpen bij het vinden van de juiste leads, hoe deze te herkennen en maximaal te benutten.”

Marktplaats biedt met Marktplaats Auto’s de online plaats waar consumenten en autodealers elkaar snel en makkelijk vinden en waar alle soorten occasions kunnen worden gekocht en verkocht. Jeroen Kamer rapporteert aan Remco Armee, Hoofd Automotive bij Marktplaats.nl.

Over Marktplaats Auto’s
Met ruim 1 miljoen unieke bezoekers per maand in de groep Auto’s is Marktplaats dé autosite met het hoogste bezoekersaantal van Nederland. Marktplaats voegt aan de advertenties gratis extra informatie toe over de auto’s, samen met de online tips en checklist om de aan- of verkoop van een occasion nog eenvoudiger te maken, is Marktplaats dé plaats voor een succesvolle koop of verkoop van een betrouwbare occasion, met of zonder garantie. Marktplaats maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay en is gevestigd in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.marktplaats.nl.

Eerdere berichten over Marktplaats Auto’s:

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.