Zakelijk

Jonge Tilburgers winnen ondernemersprijs van Marktplaats Zakelijk

By 10 april 2014januari 30th, 2015No Comments

Het jonge Tilburgse bedrijf Etrias heeft vandaag van Marktplaats de speciale Admarkt Topaward 2014 in de categorie Jonge Ondernemer gekregen, voor hun webwinkel Bedsupply. Mede-eigenaar Stan Verhoeven ontving de award vandaag tijdens een feestelijke uitreiking in Club Dauphine in Amsterdam. Marktplaats reikt deze onderscheiding jaarlijks uit aan jonge ondernemers die zakelijk succesvol zijn door effectief online te adverteren en te ondernemen.

Ontstaansgeschiedenis Bedsupply
Verhoeven startte drie jaar geleden samen met compagnons Laurens Ultee en Wouter Schreurs de online winkel in beddengoed Bedsupply. Inmiddels zijn zij onder de noemer Etrias eigenaar van meerdere webshops, waarvan Bedsupply de grootste is met naast Nederland ook activiteiten in Duitsland, België en Frankrijk. Marktplaats kent deze doorgewinterde ondernemers de award voor Jonge Ondernemer toe omdat zij staan voor een nieuwe generatie van jonge ondernemers, die de kansen die e-commerce biedt als geen ander weten te benutten en om te zetten tot succesvolle bedrijven.

Bedsupply is ontstaan in de studententijd van de drie jonge ondernemers. Een familielid, zelf actief in het bedtextiel, vertelde dat steeds meer mensen hun beddengoed online bestelden. Nieuwsgierig geworden bekeken Verhoeven en zijn vrienden deze webshops en besloten dat zij dat wel beter zouden kunnen. Met de expertise en de contacten van het familielid werd Bedsupply opgericht. Dankzij hun motto ‘iedere dag een beetje beter’ is de website uitgegroeid tot een internationale onderneming met vijfentwintig werknemers.

Douwe Verberne, Hoofd MKB van Marktplaats Zakelijk: “De Admarkt Topawards reiken we dit jaar voor de vijfde keer uit. Aan het groeiend aantal inzendingen en de professionaliteit van deze bedrijven kunnen we zien dat online ondernemen in Nederland volwassen is geworden. Het is een feest om al deze enthousiaste, inspirerende en soms zelfs ontroerende verhalen te lezen. Het is indrukwekkend om te zien hoe de drie jonge eigenaren deze zeer professionele en uitgebreide webshop Bedsupply hebben neergezet. Ook internationaal slaan zij hun vleugels uit. We verwachten in de toekomst nog veel van deze jonge multi-ondernemers te zullen horen.”

Over Admarkt
Admarkt is het cost-per-click-advertentieprogramma van Marktplaats Zakelijk. Met Admarkt Topadvertenties kunnen verkopers productspecifiek adverteren, bovenaan de advertentielijst, binnen een relevante rubriek op Marktplaats. Cost-per-click betekent dat er alleen betaald wordt als er daadwerkelijk op de advertentie wordt geklikt. Maandelijks ontvangt Marktplaats ruim 6,5 miljoen unieke bezoekers. Ruim 40 procent van de bezoekers zoekt naar nieuwe producten. Admarkt Topadvertenties zijn uitermate geschikt om kwalitatieve leads onder het koopgerichte miljoenenpubliek van Marktplaats te genereren.

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.