ConsumentenTechnologie

Marktplaats introduceert 168 nieuwe rubrieken

By 13 juli 2011januari 29th, 2015No Comments

Vandaag introduceert Marktplaats 168 nieuwe rubrieken, waaronder een aparte rubriek voor de iPad van Apple. De vernieuwing sluit aan bij de continue toename van het aantal advertenties en de explosief groeiende populariteit van elektronische gadgets. Daarnaast hebben ruim 100 rubrieken een nieuwe en duidelijkere naam gekregen. Dit maakt het voor de Marktplaatsgebruikers nog makkelijker om te vinden wat ze zoeken.

 

Olivier van Duijn, directeur van Marktplaats: “Voor miljoenen Nederlanders is Marktplaats het startpunt als het gaat om winkelen. Daarom willen we absoluut dat Marktplaatsgebruikers binnen ons uitgebreide aanbod snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. En dus hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de honderden suggesties die wij iedere week van onze gebruikers ontvangen. Die liggen aan de basis van deze aanpassing van de site.”

 

Enkele voorbeelden van nieuwe rubrieken:

Verder is van een aantal rubrieken de naam aangepast om de vindbaarheid te vergroten, zoals Elektrische fietsen (in plaats van Fietsen met hulpmotor).

 

Een totaaloverzicht van alle wijzigingen vindt u hier 

Copyright © 2024 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.