ConsumentenDiensten en vakmensen

Marktplaats verwelkomt 50.000ste vakman op platform

By 4 april 2013januari 30th, 2015No Comments

Marktplaats, de grootste online handelsplaats van Nederland, heeft de 50.000ste vakman verwelkomd op het platform. De rubriek ‘Diensten en Vakmensen’ heeft het laatste jaar een groei doorgemaakt van ruim twintig procent. Daarnaast zorgen de ruim twee miljoen maandelijkse bezoeken aan de rubriek voor ruim 237.000 contactmomenten tussen vakmensen en consument. Daarmee heeft Marktplaats zich ook op dit gebied ontwikkeld tot een belangrijk platform voor het samenbrengen van vraag en aanbod.

Dennis van Allemeersch, directeur B2C bij Marktplaats: “Het belangrijkste doel van onze rubriek ‘Diensten en Vakmensen’ is onze gebruikers een makkelijke manier bieden om een kwalitatief goede vakman- of vrouw te vinden. Hierbij vinden we het essentieel dat de diversiteit van de diensten aansluit bij het brede aanbod van Marktplaats, zodat men zowel de beste tuinman als glazenwasser bij ons vindt. Voor vakmensen bieden we een relatief voordelige en eenvoudige manier om hun dienstverlening bij klanten in de buurt onder de aandacht te brengen.”

Gevarieerd aanbod
Het aanbod in de rubriek ‘Diensten en Vakmensen’ is erg gevarieerd en beperkt zich niet alleen tot vakmensen als schilders en klusjesmannen. Ook bieden onder meer DJ’s, automonteurs, kappers en muziekleraren hun diensten aan via Marktplaats. Er kunnen offertes worden opgevraagd bij verschillende aanbieders en daarnaast is het mogelijk op postcode te zoeken, waardoor op vakmensen in de buurt kan worden gezocht. Via een beoordelingssysteem kunnen gebruikers bovendien de ervaringen van anderen bekijken. Hierdoor kan iedereen de juiste, betrouwbare vakman- of vrouw selecteren. Inmiddels  is er keuze uit meer dan 50.000 verschillende vakmensen met hun eigen specialisme.

Over Marktplaats
Marktplaats ontvangt maandelijks 6,5 miljoen unieke bezoekers en daarmee is het de grootste online handelsplaats van Nederland. Per dag worden circa 300.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst, waarbij particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Sinds november 2004 maakt Marktplaats onderdeel uit van eBay. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.marktplaats.nl.

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.