ConsumentenZakelijk

Aanbod Marktplaats Outlet groeit met producten van Coolblue, Beatsnew en Sola

By 29 april 2014januari 30th, 2015No Comments

Het aanbod van Marktplaats Outlet wordt fors uitgebreid. Vanaf vandaag zijn ook honderden producten van Coolblue en BeatsNew verkrijgbaar. Binnenkort wordt daar het assortiment van keukenartikelenfabrikant Sola aan toegevoegd. Telfort, Philips en Neckermann.com verkopen hun outletproducten al op de handelssite. Met de toevoeging van deze drie nieuwe A-merken verbreedt en vergroot Marktplaats Outlet het aanbod outlet producten aanzienlijk. Naast televisies, huishoudelijke apparaten, smartphones en kleding zijn nu ook onder meer tablets, laptops en pannensets van bekende merken voor een aantrekkelijke prijs – mét garantie – verkrijgbaar.

Door outlets van A-merken een plek te geven op de website, wil Marktplaats dé online outlet van Nederland worden. Olivier van Duijn, directeur van Marktplaats: “Marktplaats Outlet wordt door het grote aanbod voor consumenten steeds aantrekkelijker om te shoppen. Met Marktplaats Outlet bieden wij tweedehands prijzen met de garantie van nieuw. De outlet is een logische aanvulling op ons assortiment aan gebruikte en nieuwe producten én past perfect binnen ons DNA. Dat vinden onze bezoekers ook, want het outlet-aanbod wordt in vergelijking met reguliere advertenties vijf keer meer bekeken en er wordt twee keer meer op de outlet-producten geboden. Uit het zoekgedrag binnen onze Outlet blijkt dat naast Apple-producten ook veel vraag is naar kleding en meubels. De samenwerking met de drie nieuwe partijen Coolblue, BeatsNew en Sola sluit perfect aan op deze vraag. Bovendien is Marktplaats nu in gesprek met A-merken op het gebied van fashion, woninginrichting en baby-en kinderproducten. Doelstelling is om gedurende dit jaar weer nieuwe outlets op Marktplaats te openen.”

‘TweedeKans’ van Coolblue
Coolblue, één van de grootste webwinkels van Nederland, verkoopt via specialisten als Tabletcenter.nl en Laptopshop.nl een ruim assortiment consumentenproducten. Via Marktplaats Outlet verkoopt Coolblue nu zo-goed-als-nieuw-producten Jeroen van Camp, manager van Coolblue TweedeKans: “De Marktplaats Outlet geeft ons meer mogelijkheden om klanten nog beter te helpen. We kunnen op Marktplaats goed laten zien wat Coolblue TweedeKans uniek maakt: resterende garantie, 14 dagen zichttermijn en de snelheid die je van Coolblue gewend bent: voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.”

‘Refurbished’ aanbod BeatsNew
Laurens van Staveren, Business Manager BeatsNew: “Sinds de start van BeatsNew hebben wij met regelmaat geadverteerd op Marktplaats en zo een grote doelgroep bereikt. Wij verkopen gebruikte mobiele telefoons en tablets, deze testen en controleren wij op kwaliteit en functionaliteit. Wij merken dat de vraag naar gebruikte producten toeneemt en de consument een alternatief wil voor de te dure abonnementen en prijzige nieuwe telefoons. Door onze samenwerking met Marktplaats Outlet kunnen wij goed op deze behoefte inspelen door mooie, goedkope en kwalitatief goede producten met garantie aan te bieden aan een breed publiek.” De producten die BeatsNew op Marktplaats aanbiedt zijn retouren , gebruikte producten of demo-modellen. Alle producten zijn echter volledig getest, teruggezet naar fabrieksinstellingen en hebben garantie.

Keukenartikelen van Sola
Het Nederlandse familiebedrijf Sola biedt in de Marktplaats Outlet een uitgebreid assortiment keukenartikelen aan, zoals besteksets, pannen en keukenaccessoires. “Via Marktplaats Outlet bieden wijn onzen retouren, overjarige producten, overtollige voorraad en B-keus aan. Wij kiezen hiermee een voor onze klanten bekend en vertrouwd afzetkanaal, dat past bij de goede naam van Sola en de kwaliteit die wij onze klanten willen leveren”, aldus Thom Meijer van Sola Fabriekswinkels.

Voordelige shoplocatie
Via Marktplaats Outlet kunnen de 6,5 miljoen maandelijkse Marktplaats-bezoekers producten van een voorgaand seizoen, geruilde producten, showroommodellen, ex-leaseproducten, gerenoveerde producten of andere restpartijen kopen. Producten zijn te koop voor vaste prijzen of worden per opbod verkocht. De consument kan de outlets via de homepage bereiken óf zoeken naar outletproducten met hulp van een zoekfilter.

Copyright © 2024 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.