Automotive

Autoverkoper slapend rijk met Marktplaats

By 10 mei 2012januari 30th, 2015No Comments

Met een knipoog naar het fenomeen ‘slapend rijk worden’, beloont Marktplaats Auto’s consumenten autoverkopers met luxe droomprijzen zoals een geheel verzorgde reis naar ‘droomland’. Naast deze droomreis naar het paradijselijke Barbados, maken autoverkopers kans op andere opvallende droomprijzen zoals een helikoptervlucht met twee luxe overnachtingen in een landgoed en een zwembad in eigen tuin.

De prijzen zijn onderdeel van een campagne waarin Marktplaats zijn gebruikers duidelijk maakt dat met een miljoen potentiële autokopers per maand een auto zich bijna vanzelf verkoopt op de meest bezochte autowebsite van Nederland (STIR meting). Iedereen die tussen 7 mei en 10 juni een auto te koop zet op Marktplaats, maakt elke week kans op één van deze droomprijzen.

Over Marktplaats Auto’s
Met ruim 1 miljoen unieke bezoekers per maand in de groep Auto’s is Marktplaats dé autosite met het hoogste bezoekersaantal van Nederland. Per dag worden er meer dan 5.000 advertenties van zowel particulieren als autobedrijven in deze groep geplaatst. Marktplaats voegt aan deze advertenties gratis extra informatie toe over de auto’s, samen met de online tips en checklist om de aan- of verkoop van een occasion nog eenvoudiger te maken, is Marktplaats dé plaats voor een succesvolle koop of verkoop van een betrouwbare occasion, met of zonder garantie. Marktplaats maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay en is gevestigd in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.marktplaats.nl.