Consumenten

CCV Shop realtime connected met Marktplaats

By 15 juli 2015juli 16th, 2015No Comments

Amsterdam, 15 juli 2015 – CCV Shop – marktleider in cloud-based webwinkelsoftware – heeft als eerste leverancier van webwinkelsoftware een realtime koppeling gerealiseerd met Marktplaats. Klanten van CCV Shop maakten al gebruik van Marktplaats Admarkt, maar vanaf nu bestaat ook de mogelijkheid nieuwe en gewijzigde productinformatie door middel van een API-koppeling direct te verwerken in hun Admarkt-advertenties.


Vandaag start CCV Shop met de (gratis) API-koppeling. Marktplaats en CCV Shop zijn al jarenlang trouwe partners. Zo waren zij de eerste leverancier van webwinkelsoftware met een Admarkt feed-koppeling. Met de nieuwe realtime koppeling worden in de webshop aangepaste prijzen, voorraden en beschikbaarheid direct gesynchroniseerd met Marktplaats. Op deze manier kunnen Admarkt-advertenties bijvoorbeeld direct gepauzeerd worden wanneer de productvoorraad op is en worden altijd de meest actuele productprijzen in de advertenties getoond.

Klanten van CCV Shop kunnen de nieuwe connected status met Marktplaats eenvoudig activeren via de ‘Maak verbinding met Marktplaats-button’.


Over CCV Shop

CCV Shop (voorheen BiedMeer) is een onderdeel van CCV Group, een Europese speler van omnichannel betaaloplossingen en sinds 1999 actief. Core business is het ontwikkelen van webwinkelsoftware. De software heeft vergelijkbare tools zoals een open source webwinkel. Dagelijks faciliteert CCV Shop meer dan 15.000 actieve webwinkels en zijn ze marktleider in de e-commerce branche.

 

Over Marktplaats Zakelijk

Op Marktplaats kunnen webwinkeliers op verschillende manieren in contact komen met de 7,3 miljoen unieke koopgerichte bezoekers die Marktplaats op maandbasis genereert. Marktplaats Admarkt is een snelle en eenvoudige manier om zeer doelgerichte producten te verkopen, naamsbekendheid op te bouwen en verkeer naar uw (web)winkel te realiseren.

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.