Consumenten

Gezocht: jonge succesvolle online ondernemers!

By 12 april 2011januari 29th, 2015No Comments

 

Jong en succesvol als online ondernemer? Marktplaats is op zoek naar jonge entrepreneurs met een online successtory, waarbij adverteren met de Admarkt Topadvertenties van Marktplaats een belangrijke rol heeft gespeeld. De ondernemer met het beste verhaal wint een Admarkt Topaward voor Talentvolle jonge ondernemer.

 

Met het initiatief wil Marktplaats het online ondernemerschap in Nederland stimuleren. Succes is hierbij een breed begrip: niet alleen vette omzetcijfers en forse winsten tellen. Ook originele concepten met kleine(re) budgetten en winstcijfers die iets lager liggen maken kans. Om deel te nemen is er slechts 1 must: adverteren via Admarkt Topadvertenties op Marktplaats was een van de sleutels tot het succes.

In diverse categorieën wordt een Admarkt Topaward uitgereikt.

 

Jonge ondernemers met een dergelijke successtory kunnen zich aanmelden voor de competitie om de Admarkt Topawards. Dat kan tot 16 januari 2011.

 

De winnaars worden eind januari 2011 bekend gemaakt en kunnen prijzen winnen variërend van een bannercampagne op Marktplaats.nl tot Admarkt advertentietegoed, maar ook advies van een SEO specialist om je website te optimaliseren kan gewonnen worden.

Copyright © 2024 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.