Diensten en vakmensen

Gouden Marktplaats-award voor Tuhman Dakbedekkingen uit Venray

By 24 april 2013januari 30th, 2015No Comments

Het bedrijf  Tuhman Dakbedekkingen uit Venray is vandaag onderscheiden met een Gouden Topaward 2013 van Marktplaats Diensten & Vakmensen. Marktplaats reikt deze awards dit jaar voor het eerst uit aan ondernemers die op een succesvolle manier hun dienstverlening in de markt weten te zetten, onder andere dankzij online adverteren op Marktplaats. Het handelsplatform wil met het uitreiken van de awards het online ondernemerschap stimuleren.

Huug Manders startte zijn bedrijf bijna vier jaar geleden vanuit de WW. Vanwege zijn hogere leeftijd – destijds was hij 47- vond de ervaren dakdekker moeilijk een nieuwe baan. Aangemoedigd door zijn vrouw besloot hij voor zichzelf te beginnen. Eerst voor een jaar, om eens te kijken hoe het zou gaan. Na aanvankelijk veel slapeloze nachten bij de start bleek de zaak na een jaar dusdanig goed te lopen dat stoppen zonde was van alle investeringen en het opgebouwde klantenbestand.

Om zijn bedrijf te promoten wist Manders meteen dat hij op internet zichtbaar moest zijn. “Iedereen begint tegenwoordig met zoeken op internet en benadert je ook via je website of via e-mail. Op Marktplaats kon ik gemakkelijk een advertentie plaatsen en vooral de klantbeoordelingen bij mijn advertentie weten veel nieuwe klanten te trekken. Mensen leren je bedrijf op deze manier kennen en doordat klanten regelmatig beoordelingen plaatsen weten ze ook dat je actief bent. Op Marktplaats en Facebook plaats ik zelf regelmatig foto’s van nieuwe klussen, zodat mijn bedrijf levendig overkomt. Een website is wat dat betreft veel statischer. Ik ben maar een kleine eenmanszaak maar met Marktplaats heb ik een goede start kunnen maken. Online adverteren biedt veel kansen voor de vakman.”Annemarie Buitelaar, Hoofd MKB van Marktplaats Zakelijk licht toe waarom Tuhman Dakbedekkingen is beloond met de Gouden Topaward 2013: “De Marktplaats Diensten & Vakmensen Topawards reiken we dit jaar voor het eerst uit omdat we willen laten zien dan ook dienstverleners en vakmensen succesvol kunnen ondernemen door online actief te zijn. Huug Manders van Tuhman Dakbedekkingen laat zien dat je met online adverteren een groot klantenbestand kunt opbouwen. Positieve reacties van je klanten versterken je online presentatie. Huug Manders is een vakman die staat voor kwaliteit. De vele enthousiaste, positieve klantenbeoordelingen bewijzen dat en daarom kennen wij hem graag de Topaward 2013 van Marktplaats Diensten & Vakmensen toe.”

Naast een Diensten & Vakmensen Topaward ontvangt Tuhman Dakbedekkingen 5000 euro aan advertentie-tegoed. Andere prijswinnaars van de Diensten & Vakmensen Topawards 2013 zijn Trappenconcurrent.nl uit Moordrecht en Creatief Kapperscollege uit Almere (Brons ).

Gouden Marktplaats-award voor Huug manders van Tuhman Dakbedekkingen uit Venray

Gouden Marktplaats-award voor Huug manders van Tuhman Dakbedekkingen uit Venray