2016Automotive

Marktplaats opnieuw uitgeroepen tot populairste Automotive website van het Jaar

By 1 december 2016oktober 26th, 2020No Comments

Gisteravond won Marktplaats voor de negende jaar op rij de prijs van de ‘Populairste website van het jaar 2016’ in de categorie Automotive. De grootste en meest bezochte autowebsite van Nederland bewijst daarmee dat het steeds weer als beste in staat is om autozoekers en auto-adverteerders succesvol aan elkaar te koppelen. De ‘Website van het Jaar-verkiezing’, is de grootste jaarlijkse online publieksprijs voor Nederlandse websites. Dit jaar brachten Nederlandse consumenten samen ruim xxx stemmen uit.

We blijven heel erg trots om in de prijzen te vallen met de autowebsite van Marktplaats. Dit bewijst dat we in de juiste dingen investeren en het bevestigt dat we auto-adverteerders en autozoekers als beste website kunnen verbinden door ze met elkaar te laten handelen. Het is ook een opdracht om ons te blijven ontwikkelen zodat we volgend jaar opnieuw nummer 1 zijn”, aldus Hadewych Corstens, Directeur Automotive van Marktplaats.

Marktplaats.nl elk jaar in de prijzen
Vanaf 2004 is Marktplaats.nl elk jaar in de prijzen gevallen bij de ‘Website van het Jaar’-verkiezing in verschillende categorieën, waaronder ‘e-commerce’, ‘e-commerce en veilingsites’, populairste shoppingsite en populairste auto- en vervoersite.

Copyright © 2024 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.