Consumenten

Marktplaats richt zich op de kleintjes

By 9 augustus 2011januari 30th, 2015No Comments

Vanaf vandaag biedt Marktplaats toekomstige moeders en vaders de mogelijkheid om, op een snelle en eenvoudige manier, informatie te ontvangen over diensten en producten die alles te maken hebben met het aanstaande ouderschap. Onder de noemer Marktplaats Junior ontvangen zij indien gewenst regelmatig een handige nieuwsbrief met leuke tips, relevante aanbiedingen en inspirerende verhalen over zwangerschap, baby’s en ouderschap.

 

Op deze manier wil de online handelsplaats deze groep aanstaande moeders en vaders helpen op een snelle en eenvoudige manier de producten en diensten te vinden waar ze naar op zoek zijn. “Juist bij grote gebeurtenissen als zwangerschap en de geboorte van een kind merken we dat mensen veel vaker gaan zoeken binnen het enorme en diverse aanbod van Marktplaats”, licht Olivier van Duijn (directeur Marktplaats) het initiatief toe. “Dagelijks worden er in de groep Kinderen en Baby’s ruim 40.000 nieuwe advertenties geplaatst. Om de aanstaande ouders zo goed mogelijk te helpen de gewenste producten te vinden, selecteren we alvast de advertenties die passen bij hun persoonlijke situatie en bieden deze gebundeld aan in een overzichtelijke nieuwsbrief.

 

Alleen aanstaande ouders die hebben aangegeven gebruik te willen maken van de service ontvangen de nieuwsbrief. Wanneer hun kindje geboren is, kunnen zij vervolgens het geboortekaartje naar Marktplaats opsturen. Als geboortecadeau ontvangen zij dan een speciaal Marktplaatsrompertje met de tekst ‘Niet te koop’.

 

Meest bekeken in de groep Kinderen en Baby’s in de maand juli:

  1. Box
  2. Buggy
  3. Babykamer

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.