Consumenten

Stormloop op boten in aanloop naar Sail

By 23 augustus 2010januari 29th, 2015No Comments

In de aanloop naar Sail is vanuit Amsterdam ruim 2 miljoen keer naar boten gezocht op Marktplaats. In de week voor het evenement steeg het totaal aantal zoekopdrachten naar vaartuigen met 13,5 procent in vergelijking met begin augustus.

De Amsterdammers waren voornamelijk op zoek naar boten uit de prijsklasse tot 10.000 euro, zo blijkt uit gegevens van Marktplaats.nl. De populairste categorie in de rubriek Watersport en Boten in de week voor Sail was Motorboten, jachten en tourboten.

Over Marktplaats.nl
Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag worden er meer dan 275.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en diensten. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.

Copyright © 2024 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.