2016Consumenten

Explosieve handel in Angry Birds op Marktplaats

By 17 juni 2016oktober 26th, 2020No Comments

Op Marktplaats wordt flink gehandeld in Angry Birds uit de spaaractie van supermarktketen PLUS. In de winkels zijn de vogeltjes na dit weekend niet meer verkrijgbaar, maar op Marktplaats gaat de verzameldrift door. In mei werden per dag gemiddeld 95 advertenties met Angry Birds geplaatst. De afgelopen weken nam dit aantal explosief toe naar bijna 300 nieuwe advertenties per dag. Zoek je vandaag op de handelssite op ‘Angry Birds Plus‘, dan kom je al snel uit op zo’n 1400 advertenties.

Niet alleen het aantal advertenties groeit, ook de vraag naar de Angry Birds stijgt. Een maand geleden lag het aantal unieke zoekopdrachten nog op gemiddeld 500 per dag, de afgelopen dagen is dit aantal al ruim verdubbeld.

Dinorage Vorige week startte Albert Heijn met een nieuwe spaaractie:  dinoplaatjes. Marktplaats verwacht dat ook deze actie duidelijk terug te zien zal zijn op de handelssite. “De komende weken verwachten we een enorme toename in het aantal dinoplaatjes”, vertelt Sanne Godron van Marktplaats. “Sinds de introductie vorige week zien we al bijna vierhonderd advertenties met ‘Dino AH’ op Marktplaats en wordt er dagelijks gemiddeld 150 keer gezocht naar de plaatjes.”

///

Over Marktplaats Marktplaats ontvangt maandelijks 7,3 miljoen unieke bezoekers en daarmee is het de grootste online handelsplaats van Nederland. Per dag worden circa 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst, waarbij particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Kijk voor meer informatie op www.marktplaats.nl.

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.