2016Automotive

Max Verstappen in hoogste versnelling op Marktplaats

By 19 mei 2016oktober 26th, 2020No Comments

De vraag naar spullen die iets te maken hebben met Max Verstappen stijgt explosief op Marktplaats. In de dagen na zijn historische zege loopt het aantal zoekopdrachten met zijn naam erin op van gemiddeld 120 per dag naar ruim 1750 per dag. Ook in het aanbod is de populariteit van de jonge coureur niet te missen. Werden begin deze maand gemiddeld slechts 10 advertenties per dag geplaatst, deze week loopt dat aantal op tot bijna 100 advertenties per dag.

Populair zijn vooral gesigneerde foto’s en petten. Daarnaast doen ook T-shirts, jassen en vlaggen het goed. Als je ‘Max Verstappen levensgroot’ in je woonkamer wil hebben, dan kan dat ook. De duurste advertentie op dit moment is die van de bekend Formule1 kunstenaar Eric Jan Kremer.

Red Bull lift mee
Naast Max zelf is ook zijn sponsor Red Bull populair op de handelssite. Het aantal zoekopdrachten steeg de afgelopen week van 115 naar bijna 550 per dag. Een dame uit Friesland biedt haar schilderij van een verkreukeld Red Bull blikje aan met een vraagprijs van 695 euro. Inmiddels lopen de biedingen op dit schilderij al op tot 1700 euro.

Copyright © 2024 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.