Nog meer gebruiksgemak door pakketbezorging DHL

Gebruikers van Marktplaats hebben vanaf nu ook de mogelijkheid om hun aankopen op Marktplaats thuis te laten bezorgen door DHL. Met deze nieuwe bezorgoptie investeert het handelsplatform in nog meer gebruiksgemak en flexibiliteit. De nieuwe service wordt vanaf vandaag gefaseerd geïntroduceerd voor gebruikers van het handelsplatform.

Kopers en verkopers op Marktplaats konden tot nu toe gebruikmaken van een van de 4000 verzend- en afhaalpunten van DHL. Deze nieuwste service is een uitbreiding van het aanbod. Voor de bezorgservice konden Marktplaatsgebruikers tot nu toe alleen kiezen voor PostNL.

Toename vraag verzendservices

Aleksandra Vidanovski, woordvoerder van Marktplaats: “Online handelen en tweedehands kopen zit in de lift. Daarmee zien we ook een toename in de vraag naar verzendservices via ons platform. Dat naast PostNL nu ook DHL pakketten thuis gaat bezorgen, levert onze gebruikers nog meer keus in hoe zij aankopen willen ontvangen.”

Verzendgemak: alle opties op een rij

Via het handelsplatform regelen gebruikers alles op één plek en kiezen zij zelf hoe zij de bezorging van aankopen willen regelen en wanneer.
Of gebruikers producten nu willen verzenden, afhalen of laten bezorgen, met behulp van de vele keuzemogelijkheden bepalen zij zelf welke service het beste past bij de deal. Bekijk hier alle verzend- en bezorgopties via Marktplaats. Vidanovski: “Op deze manier bieden we onze gebruikers volop mogelijkheden om hun pakket makkelijk, betrouwbaar en efficiënt te versturen.”

Copyright © 2024 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.