Consumenten

iPad 2 massaal op Marktplaats

By 9 maart 2012januari 30th, 2015No Comments

De iPad deed het al uitstekend op Marktplaats, maar sinds de introductie van de nieuwe iPad 3 op 7 maart neemt de populariteit van de iPad nog eens flink toe. Zo verdubbelde het aantal zoekopdrachten naar iPads op de handelssite op 7 maart tot een aantal van 12.000 binnen één dag.

De nieuwe iPad erin, de oude eruit, zo lijkt het ook op Marktplaats. Het aantal nieuw geplaatste iPad-advertenties is in de afgelopen periode flink gestegen. Direct na de eerste geruchten over de lancering van de nieuwe iPad 3 was er al een duidelijke stijging te zien. Daarna daalde het aantal nieuwe iPad-advertenties per dag weer iets. Maar op 7 maart, na de officiële lancering, steeg het aantal nieuw geplaatste iPad-advertenties per dag direct naar ruim 465. Dat aantal lag op 22 februari nog op 250.

Over Marktplaats
Marktplaats is al jaren een van de populairste sites van Nederland. Maandelijks ontvangt Marktplaats ruim 6,5 miljoen unieke bezoekers. Per dag worden rond de 300.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod: van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en diensten. Marktplaats maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay en is gevestigd in Amsterdam en Emmeloord. Kijk voor meer informatie op www.marktplaats.nl.

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.