AanbiedingConsumenten

Marktplaats lanceert lokale aanbieding

By 21 april 2011januari 29th, 2015No Comments

Na de introductie van Marktplaats Aanbieding in januari, lanceert Marktplaats nu lokale aanbiedingen. De plaatselijke variant van Marktplaats Aanbieding start vandaag in Amsterdam, op woensdag 16 februari. Om de lancering te vieren, is de eerste lokale aanbieding direct een opvallende: 50% korting op de gehele rekening voor de vrijdagmiddagborrel bij Vertigo, het cafe-restaurant dat gevestigd is onder het Filmmuseum in het Vondelpark. Andere opmerkelijke Amsterdamse aanbiedingen die op stapel staan, zijn onder meer een diner bij toprestaurant Nevy, speeddaten in Amsterdam en diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Olivier van Duijn, directeur core business: “Deze uitbreiding ligt rechtstreeks in het verlengde van het bestaande aanbod van Marktplaats. De lokale aanbieding staat voor de kracht van Marktplaats: als consument vind je hier altijd de beste deal, nu ook bij jou in de buurt. Daarmee is de lokale Marktplaats Aanbieding een logisch verlengstuk van bestaande Marktplaats-functionaliteiten zoals ‘Kijk in uw wijk’ en het zoeken binnen specifieke postcodegebieden.”

 

Na de lancering van lokale aanbiedingen voor Amsterdam en omgeving, volgen op termijn andere grote steden. Welke dat zijn wordt in een later stadium bekendgemaakt.

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.