Consumenten

Vind elkaar op Koninginnedag met Oranjeplaats-app

By 26 april 2011januari 29th, 2015No Comments

Marktplaats heeft een speciale iPhone-app ‘Oranjeplaats’ ontwikkeld voor Koninginnedag. Daarmee kunnen mensen via GPS direct zien waar hun vrienden zich bevinden in de feestende en shoppende menigte. Daarnaast heeft de app diverse, ludieke functionaliteiten die op 30 april van pas kunnen komen. Zo is het mogelijk om foto’s van vrienden te bewerken en te voorzien van  een Koninginnedag-look en die te delen via e-mail of Facebook.

Marktplaats ontwikkelde de app om gebruikers te helpen bij het vinden van hun vrienden in de drukte van Koninginnedag. Vanuit het telefoonboek van de iPhone kunnen vrienden worden geselecteerd, uitgenodigd en vervolgens met de radar, via GPS, worden opgezocht.

Naast de app is het mogelijk om via www.vrijmarktplaats.nl visitekaartjes te maken en te printen, die met een QR-code gelinkt zijn aan de eigen Marktplaats advertenties. Ook kunnen mensen via deze website op een kaart van Nederland aangeven waar hun eigen vrijmarktplaats zich op 30 april bevindt en wat er te doen is. Op deze manier kan men zich op de kaart zetten en kans maken op een eigen Marktplaats kraam.

Tijdens Koninginnedag lopen er Marktplaats promoteams rond in Amsterdam, Utrecht,  Rotterdam, Eindhoven en Arnhem. Deze promoteams zijn op te sporen via GPS en delen Koninginnedaggadgets uit. Daarnaast dragen ze een QR-code op hun rug waarmee ook op de dag zelf de Oranjeplaats-app kan worden gedownload.

Copyright © 2024 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.