ConsumentenTechnologie

Marktplaats steunt ICT carrière-evenement voor vrouwen

By 1 oktober 2015No Comments

Van 15 tot en met 17 oktober vindt in Amsterdam het driedaags evenement The Code to Change, plaats. ChunriChoupaal, een internationale stichting die zich inzet voor verbetering van de positie van vrouwen op de werkvloer, organiseert het evenement voor vrouwen die willen instromen in de ICT. Gedurende drie dagen kunnen bezoekers deelnemen aan onder andere intensieve bootcamps Programmeren en IT workshops. Marktplaats is partner van ChunriChoupaal en is sponsor van het evenement.

Claudia Vicol, senior software engineer van Marktplaats: “Marktplaats vormt met meer dan één miljoen bezoekers per dag een brede afspiegeling van onze samenleving. Op onze werkvloer moet dat ook te zien zijn. Initiatieven als deze zijn belangrijk om vrouwen te laten ervaren dat werken in de techniek niet alleen heel leuk is, maar dat het ook tot een creatief en betekenisvol beroep kan leiden. Daarom steunen wij dit evenement van harte.”

Voor meer informatie over The Code to Change ga naar: http://thecodetochange.org/  (inschrijven mogelijk tot 5 oktober)

Werken bij Marktplaats
Marktplaats is altijd op zoek naar energieke, gemotiveerde en vooral, nieuwsgierige mensen met een passie voor techniek en communicatie.

Over Marktplaats
Marktplaats ontvangt maandelijks 7,3 miljoen unieke bezoekers en daarmee is het de grootste online handelsplaats van Nederland. Per dag worden circa 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst, waarbij particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Kijk voor meer informatie op www.marktplaats.nl.

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.