Aanbieding

Marktplaats Zakelijk lanceert app voor mobiele adverteerder

By 28 september 2015No Comments

Marktplaats Zakelijk lanceert een nieuwe app voor de mobiele adverteerder. Deze nieuwe app informeert professionele adverteerders van Marktplaats over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiel adverteren. Via pushberichten ontvangen gebruikers nieuwe inzichten, onderzoeken, oplossingen en cases op het gebied van display advertising.

Marktplaats ziet de laatste jaren dat haar gebruikers steeds intensiever en vaker via mobiele apparaten zijn gaan handelen. Meer dan 49% van het webverkeer komt via smartphones. Mobiel adverteren is daarmee in vogelvlucht meegegroeid en de ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op.

Met de nieuwe Marktplaats Zakelijk app heeft de zakelijke adverteerder altijd de laatste mobiele consumenteninzichten en mobiele display oplossingen op zak. Daarnaast wordt het unieke maandbereik per device van Marktplaats vermeld. Ook de 10 meest bezochte Marktplaatsgroepen én de 10 meest gebruikte zoektermen worden weergegeven. Tot slot geeft de Marktplaats Zakelijk-applicatie uitgebreide, praktische informatie over alle display formaten.

De app is vanaf nu gratis te downloaden in ded Apple App Store of in de Google Playstore

Over Marktplaats Zakelijk
Marktplaats genereert met 7,3 miljoen unieke koopgerichte bezoekers per maand een enorme hoeveelheid intentiedata , voor meer dan de helft verkregen via mobiele kanalen. Als één van de grootste mobiele handelsplatforms van Nederland heeft Marktplaats dus niet alleen een groot bereik maar ook veel kennis in huis waarmee
adverteerders hun mobiele branding en conversie zo effectief mogelijk kunnen realiseren.

www.marktplaatszakelijk.nl/media

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.