ConsumentenZakelijk

Marktplaats Zakelijk lanceert platform voor zakelijke adverteerders

By 6 januari 2015januari 30th, 2015No Comments

Marktplaats Zakelijk heeft haar online platform Marktplaatszakelijk.nl vernieuwd. Deze online portal helpt professionele adverteerders de juiste zakelijke oplossing van Marktplaats te vinden. Het handelsplatform biedt zakelijke klanten de mogelijkheid om elke gewenste doelgroep te bereiken, sales te genereren en naamsbekendheid te vergroten. De portal is gerealiseerd in samenwerking met eFocus en Shopworks.

Eén platform voor alle zakelijke oplossingen

Marktplaats Zakelijk bestaat uit zes verschillende pijlers: Marktplaats Admarkt, Marktplaats Media, Marktplaats Automotive, Marktplaats Aanbieding, Marktplaats Diensten & Vakmensen en Marktplaats Extra. Op het vernieuwde platform zijn deze zes advertentieoplossingen geïntegreerd. Met alle kennis op een centrale plek krijgt de zakelijke gebruiker heel eenvoudig passend advies.

Stanja Mau-Sjoe, Marketing & Strategie Manager van Marktplaats Zakelijk: “Elke adverteerder, of het nu gaat om een marketeer, (web)winkelier of autodealer, heeft specifieke wensen en doelstellingen en daarom wilden we al onze oplossingen op één plek, helder en overzichtelijk, neerzetten. Met de lancering van het nieuwe Marktplaatszakelijk.nl is dat gelukt.”

De portal bevat naast een adviestool een aantal cases van reeds gerealiseerde campagnes en onderzoeken over online koopgedrag. Na een pitch koos Marktplaats Zakelijk voor eFocus en Shopworks voor de realisatie van de portal.  eFocus was hierbij samen met het team van Marktplaats Zakelijk verantwoordelijk voor de content en creatie, Shopworks was verantwoordelijk voor de technische realisatie.

In de afgelopen jaren is Marktplaats uitgegroeid tot een van de populairste websites van ons land. Dagelijks bezoeken 1.3 miljoen unieke koopgerichte consumenten het handelsplatform op zoek naar een goede deal. Daarbij is de keus tussen nieuw of tweedehands vaak nog niet gemaakt en ruim 40% van de bezoekers zoekt wel eens bewust naar nieuwe producenten. Voor veel zakelijke adverteerders is Marktplaats dan ook een belangrijk online marketingkanaal.

Over Marktplaats Zakelijk

Marktplaats genereert met 6,5 miljoen unieke koopgerichte bezoekers per maand een enorme hoeveelheid intentiedata waarmee Marktplaats Zakelijk het Nederlandse bedrijfsleven, van groot tot klein, adviseert over het opzetten van de meest effectieve online campagnes.

www.marktplaatszakelijk.nl

 

 

 

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.