Technologie

Peugeot kiest voor Marktplaats

By 27 november 2012januari 30th, 2015No Comments

Het aanbod Peugeots op Marktplaats is uitgebreid met circa 6.000 auto’s. Dit is het gevolg van een bijzondere samenwerking tussen Marktplaats en Peugeot Nederland. Ruim 150 Peugeot dealervestigingen door heel Nederland zetten namelijk hun volledige voorraad op de handelssite.

De samenwerking tussen Peugeot en Marktplaats illustreert de toenemende trend om auto’s buiten de traditionele offline manieren te verkopen en geeft dealers de kans om Marktplaats als verkoopkanaal te leren kennen. Op deze manier kunnen dealers eenvoudig gebruik maken van het gemak van autoverkopen via Marktplaats en komen zij optimaal in contact met de 1 miljoen unieke en koopgerichte Marktplaats-bezoekers.

Efficiënt verkoopkanaal
“De bewezen performance van Marktplaats als efficiënt verkoopkanaal van auto’s in verschillende klassen, heeft ons doen besluiten om onze gehele dealervoorraad op Marktplaats aan te bieden”, aldus André Schuchard, Peugeot Nederland. Remco Armee, director Marktplaats Automotive, vult aan: “Dankzij deze samenwerking is ons assortiment Peugeots flink uitgebreid wat zorgt voor een groot en divers aanbod van auto’s mét garantie voor potentiële kopers. Wij bieden de Peugeotdealers in Nederland de kans om hun auto’s gemakkelijk onder de aandacht te brengen van een groot en koopgericht publiek, met snelle verkoopresultaten als gevolg.”

Onlangs werd Marktplaats Auto’s tijdens de Website van het Jaar-verkiezing verkozen tot meest populaire Automotive website van 2012.

Vernieuwd aanbod Peugeots op Marktplaats
Het aanbod Peugeots op Marktplaats varieert van tweedehands Peugeots 309, tot een 6-bak automaat Peugeot 3008 en complete Peugeots 5008. Allen beschikken over het Leeuwekeur garantiekeurmerk van Peugeot wat kopers additionele zekerheid biedt. Afhankelijk van het model, geeft het keurmerk 6 tot 12 maanden garantie op onder andere regulier onderhoud en slijtage.

De Peugeot occassioncampagne op Marktplaats duurt tot en met 31 december 2012.

***

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie, ga naar www.marktplaats.nl of neem contact op met:

Fleishman-Hillard
Anette Hendrickx / Kitty van Muiswinkel
Tel: 020- 406 59 59 / 48
E-mail: anette.hendrickx@fleishman.com  / kitty.vanmuiswinkel@fleishman.com

Over Marktplaats Auto’s

Met ruim 1 miljoen unieke bezoekers per maand in de groep Auto’s is Marktplaats dé autosite met het hoogste bezoekersaantal van Nederland. Marktplaats voegt aan de advertenties gratis extra informatie toe over de auto’s, samen met de online tips en checklist om de aan- of verkoop van een occasion nog eenvoudiger te maken, is Marktplaats dé plaats voor een succesvolle koop of verkoop van een betrouwbare occasion, met of zonder garantie. Marktplaats maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay en is gevestigd in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.marktplaats.nl.

 

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.