AutomotiveConsumentenZakelijk

Primeur: Marktplaats en Fiat openen Fiat-Outlet

By 11 december 2014januari 30th, 2015No Comments

Marktplaats en Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. hebben een online Fiat Outlet geopend, waar nieuwe auto’s worden aangeboden. Het gaat hierbij om de Fiat Punto Young TwinAir Turbo 100. Inmiddels is de actie live op Marktplaats, waarna binnen enkele uren de eerste Punto al een nieuwe eigenaar vond. Het is voor het eerst dat een automerk zelf een voorraad nieuwe auto’s aanbiedt via een Marktplaats outlet. De Fiat-dealers faciliteren de proefritten en de verkooptransactie.

De Fiat Punto Young TwinAir Turbo 100 is verkrijgbaar vanaf €9.999. De voorraad van de fonkelnieuwe auto’s is beperkt en voorziet in 3-deurs of 5-deurs uitvoeringen, in zes verschillende kleuren. Standaard is de auto in de kleur Rock ’n Roll Blue, onder meer voorzien van elektrisch bedienbare voorramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, airconditioning, radio/MP3 speler met bluetooth en 16 inch lichtmetalen velgen.

Olivier van Duijn, directeur van Marktplaats: “Een outlet voor auto’s, dat past helemaal bij de manier waarop de prijsbewuste consument van nu winkelt. En gezien het feit dat de eerste Punto al binnen enkele uren is verkocht, zijn ook grote aankopen als personenauto’s geschikt om op deze wijze aan te bieden. Met deze actie kunnen mensen die op zoek zijn naar een occasion nu voor hetzelfde geld een compleet nieuwe auto te kopen. De samenwerking met Marktplaats is voor Fiat een nieuwe, unieke manier om het bezoek aan de Fiat-dealers een extra impuls te geven. Ik ben er  trots op zo’n  unieke samenwerking met een innovatief merk als Fiat te realiseren.”

De samenwerking tussen Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. en Marktplaats is ontwikkeld door Marktplaats Zakelijk in samenwerking met mediabureau Maxus.

 

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.