Aanbieding

Stuur je schoonouders tijdens Kerst naar een onbewoond eiland

By 6 december 2011januari 30th, 2015No Comments

Voor velen is het een regelrechte marteling: de verplichte bezoekjes aan de schoonfamilie tijdens de feestdagen. Marktplaats Aanbieding schiet iedereen die zich in deze situatie herkent nu te hulp met een wel heel bijzondere actie: ‘Stuur je schoonouders tijdens kerst naar een onbewoond eiland voor € 10,-’. Deze eerste Marktplaats Onwaarschijnlijke Aanbieding markeert de start van een reeks aanbiedingen waarbij je heel bijzondere dingen kunt aanschaffen voor een symbolisch bedrag.

Verplicht nummer tijdens kerst
De jaarlijks terugkerende bezoekjes aan familie en vooral schoonfamilie tijdens de feestdagen zorgen vaak voor de nodige stressmomenten. Weken van tevoren krijgen veel partners al hoofdpijn als ze denken aan de drukke planning, de opgelegde gezelligheid rondom het gourmetstel of de sarcastische opmerkingen van hun schoonmoeder. Marktplaats Aanbieding speelt op een ludieke manier in op de wens van vele Nederlanders om kerst in alle rust te vieren en daarbij je schoonfamilie ook nog blij te maken. Deze introductieaanbieding is de eerste in een rij Onwaarschijnlijke Aanbiedingen die vanaf december regelmatig maar onverwachts online komen te staan.

Wie het eerst komt, het eerst maalt!
Wanneer de Marktplaats Onwaarschijnlijke Aanbiedingen precies online komen te staan, wordt strikt geheim gehouden. Olivier van Duijn, directeur van Marktplaats, wil wel alvast een tipje van de sluier oplichten voor de mensen die tijdens kerst van hun schoonouders af willen. “De kunst is natuurlijk om er als eerste bij te zijn, dus houd de site van Marktplaats Aanbieding de komende dagen goed in de gaten. Slim is om je daarnaast aan te melden voor de nieuwsbrief en onze Facebook pagina. Via deze media zullen wij namelijk aankondigen wanneer deze bijzondere kerstaanbieding online komt te staan.”

Van je gewicht in paaseieren tot een rol in je favoriete TV serie
Met Marktplaats Onwaarschijnlijke Aanbiedingen gaat Marktplaats een stap verder op het gebied van de dagelijkse deals. “Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander waar de Nederlander naar op zoek is en staan we dicht bij de mensen en de trends in de markt ”, aldus Van Duijn. “Met de Marktplaats Onwaarschijnlijke Aanbiedingen bieden we mensen producten en diensten waar ze alleen maar van kunnen dromen. Van een bijrol in je favoriete TV serie tot je gewicht in paaseieren. Het is zo een mooie aanvulling op onze dagelijkse dealsite Marktplaats Aanbieding waar mensen de meest populaire producten en diensten voor de beste prijs kunnen aanschaffen”.

Copyright © 2024 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.