Zakelijk

Zwaartafelen.nl wint Bronzen Admarkt Topaward van Marktplaats Zakelijk

By 10 april 2014januari 30th, 2015No Comments

Ondernemers Frank van Reij, Martijn Reddering en Christiaan Gilles uit Amersfoort zijn met hun bedrijf Zwaartafelen.nl vandaag onderscheiden met de Bronzen Admarkt Topaward van Marktplaats Zakelijk. Zij ontvingen deze award vanmiddag tijdens een feestlijke uitreiking in Café Dauphine in Amsterdam. Marktplaats Zakelijk reikt de awards jaarlijks uit aan ondernemers die hun zakelijke succes weten te vergroten door effectief online te adverteren en ondernemen. Zwaartafelen.nl verkoopt robuuste, zelfontworpen meubelen en ontvangt, onder meer door te adverteren op Marktplaats, in hun showroom in Amersfoort klanten uit het hele land.

Ontstaansgeschiedenis Zwaartafelen.nl
Zwaartafelen.nl is in 2008 bij toeval ontstaan, toen Van Reij, destijds nog werkzaam bij een bank, met overgebleven hout zelf een tuintafel met bijpassende banken maakte. Op aanraden van zijn vrouw zette hij de tuinset op Marktplaats. De volgende dag werd deze al opgehaald. Ook de vijf sets die daarop volgden werden allemaal via Marktplaats verkocht. Van Reij besloot het serieuzer aan te pakken en een bedrijf te starten. Na een half jaar werd de vraag naar zijn zelfontworpen tafels zo groot dat compagnons Reddering en Gilles in het bedrijf stapten. Pas vorig jaar heeft van Reij zijn baan bij de bank opgezegd. Zwaartafelen.nl huisvest nu een grote showroom in Amersfoort, met daarbij een werkplaats waar de creatieve ideeën van de drie worden omgezet in stoere, zware, grote meubels. Zwaartafelen.nl maakt inmiddels niet stoere alleen tafels, maar is uitgegroeid tot een totaalconcept met tafels, oude industriële lampen, grote zitmeubelen en robuuste kasten.

Douwe Verberne, Hoofd MKB van Marktplaats Zakelijk: “De Admarkt Topawards reiken we dit jaar voor de vijfde keer uit en aan het groeiend aantal inzendingen en de professionaliteit van deze bedrijven kunnen we zien dat online ondernemen in Nederland volwassen is geworden. Het is een feest om al deze enthousiaste, inspirerende en soms zelfs ontroerende verhalen te lezen. Zo ook het verhaal van Zwaartafelen.nl. De drie eigenaren laten zien dat puur ondernemerschap, inventiviteit, creativiteit en kwaliteit nog steeds de basis vormen voor zakelijk succes. Ook in de volle markt van robuuste houten meubelen. Zij hebben met hun meubels echt een eigen gezicht weten neer te zetten, iets dat zich terugbetaalt in een succesvolle onderneming.”

Prijzen en andere winnaars
Naast de Bronzen Topaward ontvangt Zwaartafelen.nl een advertentietegoed ter waarde van €500 op Marktplaats. De Gouden Admarkt Topaward gaat dit jaar naar Rozenkelim.nl uit Overveen. Zilver is er voor Buitenkado.nl uit Heesch.

Over Admarkt
Admarkt is het cost-per-click-advertentieprogramma van Marktplaats Zakelijk. Met Admarkt Topadvertenties kunnen verkopers productspecifiek adverteren, bovenaan de advertentielijst, binnen een relevante rubriek op Marktplaats. Cost-per-click betekent dat er alleen betaald wordt als er daadwerkelijk op de advertentie wordt geklikt. Maandelijks ontvangt Marktplaats ruim 6 miljoen unieke bezoekers. Ruim 40 procent van de bezoekers zoekt naar nieuwe producten. Admarkt Topadvertenties zijn uitermate geschikt om kwalitatieve leads onder het koopgerichte miljoenenpubliek van Marktplaats te genereren. Kijk voor meer informatie op www.admarkt.nl.

Copyright © 2022 Marktplaats B.V. Alle rechten voorbehouden.